Hvorfor vælge Kvadrat Bolig

Kvadrat Bolig er en dynamisk, selvstændig, landsdækkende ejendomsmæglerkæde, der er dit bevidste og salgsstærke alternativ til de store bankejede ejendomsmæglerkæder.
Vi sælger boliger med hjertet og sætter en ære i altid at give vores kunder en objektiv og ærlig betjening - krydret med en glad og positiv tilgang til alle bolighandelens aspekter.
Vores kunder er altid velinformerede og opdaterede om hele salgsforløbet, indtil boligen er helt solgt.
Vores nærværende team er opflasket med salg. Salg er vores hverdag, og vi elsker det.

Vil du have solgt din bolig af et engageret positivt team, så er vi kun et opkald væk - 00 45 33 11 40 20
Vi kan hjælpe med at vurdere, sælge og udleje alle typer boliger:
- Ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, ideelle anparter, sommerhuse både i Danmark og i udlandet.
- Projektsalg
- Udlejningsejendomme
- Erhvervsejendomme
- Vurdering til brug for bank / kreditforening i forbindelse med lån (omlægning af lån eller lign.)
- Optimering af hele ejendomsporteføljer.
Vi kan tilbyde udarbejdelse af projektoplæg og projektsalg af alle typer boliger.
Og vi står altid klar med gode råd og vejledning, der sikrer dig det bedste salg.

Medarbejdere

Kim Borch

Direktør

Klaus Engberg

Salg, vurdering og udlejning

Manuela Rasmussen

Ejendoms- og Selskabsadministration

Jason Woods

Ejendomsmægler MDE

Martin Bjørn

Salg, vurdering og udlejning

Lidt om os

Kim Borch
Kim, 51,  har været selvstændig i ejendomsbranchen siden 1996, og erfaringspaletten indenfor ethvert aspekt af ejendomshandel og udvikling er derfor mangfoldig såvel som specialiseret. Med sig i kompetencebagagen har den indsigtstfulde og driftige entreprenør desuden ni års erfaring indenfor bank- og forsikringsbranchen. Kim har gennem de sidste 21 år udviklet og handlet bolig- og erhvervsejendomme i eget regi samt for utallige kunder. Han har et særligt øje for enhver ejendoms potentiale og ynder at dele ud af sine kendskaber og kundskaber - til glæde for både sælger, køber og kollegaer. Udover i Danmark har han også drevet ejendomshandel og administration i både Tyskland og England.
Jason Woods
Jason, 39, har siden 2004 beskæftiget sig med vurdering og salg af boliger i København og Nordsjælland. Respekt for både køber, sælger og ejendom er Jasons mantra, hvilket han efterlever til fulde. Med sig har den professionelle mægler en bred erfaring fra nogle af Danmarks store mæglerkæder samt som indehaver af Københavnerboliger, der dannede grundstenen for Kvadrat Bolig.
Jason er professionel til fingerspidserne, og sikrer altid kunden det optimale resultat. Både når det drejer sig om de juridiske aspekter og den personlige kontakt.
-Jeg vil gerne kunne imødekomme kundens ønsker og behov, og det er især muligt, fordi Kvadrat er en uafhængig mæglerkæde. Samtidig er her mange gode kræfter at trække på. Vi har den fulde palette og kan håndtere det hele, fordi vi som team har masser af erfaring og er gode til at sparre med hinanden.
Martin Bjørn Jakobsen
Martin, 43, servicerer privatkunder i navnligt nordsjælland, men har primært med erhvervskunder at gøre. Martin er tidligere restauratør og er dermed i stand til med kritiske øjne at vurdere, hvilke erhvervsboliger der har størst potentiale for en eventuel food and beverage-køber eller lejer.
-I Kvadrat tænker vi ud af boksen. Vi er ikke traditionelle. Og hos mig bliver man serviceret på samme måde, som hvis man var gæst i min restaurant. Her er service fra start til slut, og nok mere end man er vant til i denne branche. Jeg viser gerne en ejendom frem ved midnatstid, hvis det er det tidspunkt, det passer kunden bedst. Jeg går langt for mine kunder, og min telefon er altid tændt.
Dalia Mathiasen
Dalia, 45, tager sig primært af erhvervsejendomme. Hun har været i byggebranchen siden 1993 og har i 17 år været selvstændig entreprenør.
Dalia har bygget og udlejet egne ejendomme, og har styr på regler og lovgivning, når det kommer til ombygninger af boliger.
-Jeg kan inspirere kunden i forhold til bygningens forfatning og muligheder. Det kan være hvilke konstruktioner, lysindfald osv., der er mulige ved eventuel ombygning. Jeg kender til myndighedskrav og regler, hvilket er vigtigt at have viden om, når noget skal laves om i en ejendom.
Klaus Engberg
Klaus, 59, har været bolig- og erhvervsmægler siden 1988. Han har taget sig af ejendomstransaktioner til private og professionelle ejendomsinvestorer i ind- og udland, og har både bygget, renoveret og udviklet privatboliger og fritidsejendomme.
-Vores største kvalifikation i Kvadrat er vores personlige relationer. Vi sælger boliger med hjertet. Det er forståelsen af det emotionelle i boligsalg, vi har i højsædet, og vi vil gerne følge kunden hele vejen.
Manuela Reith Rasmussen
Manuela, 59, har flere end 30 års erfaring med lejeret, ejendomsdrift og optimeringer, og er specialist indenfor due diligence samt komplekse lejesager. Manuela har et know how og en erfaring, som er opnået over mange år hos Danmarks førende ejendomsselskaber, advokatkontorer og som selvstændig. Hun er kendt for sin grundighed, akkuratesse, integritet og
vedholdenhed, og fungerer endvidere som coach og mentor for erhvervslivet. Manuelas mangeårige indsigt i markedet og hendes evne til at forhandle samt formulere komplekse sager er uovertruffen og af stor værdi for vore kunder.

Hvad kan vi hjælpe med?

Indtast dine spørgsmål her og vi vender tilbage ASAP