Mosehøjvej 5C, 2920 Charlottenlund

EJENDOMMEN UDBYDES I BUDRUNDE. KØBSTILBUD MODTAGES FREM TIL OG MED MANDAG DEN 12. AUGUST KL. 12.00


Gennemført livsnyder-bolig ved naturskønne omgivelser og tæt på byens liv

En fantastisk rumfornemmelse, masser af lysindfald, moderne æstetik og kompromisløse løsninger er blot nogle af de ord, der bedst beskriver denne gennemførte villa.

Allerede ved ankomst til ejendommen imponeres I af den klassiske byggestil med store vinduespartier, som inddrager havens natur i hjemmet. Og netop naturen er i højsæde her, for den hyggelige have grænser op til frodige naturområder, som skaber det smukkeste baggrundsbillede for tilværelsen. Haven er velanlagt med grønne plæner og flere terrasser, hvor I kan nyde de fantastiske omgivelser med et køligt glas hvidvin og grillhygge, imens børnene boltrer sig på plænen.

Indenfor bemærker I straks at der er kræset for detaljerne og at intet er overladt til tilfældighederne. Lækre, lyse gulve strækker sig over hele hjemmet, imens de store vinduespartier fylder villaen med lys. I det stilfulde køkken oplever I en helt fantastisk rumfornemmelse, hvor stueplan og 1. sal ligger i åben forbindelse med hinanden og de store ovenlysvinduer sætter prikken over i'et. Det åbne køkken-alrum er opført i et elegant design i grå-blå nuancer og med gribsfrie elementer, der diskret skjuler de hårde hvidevarer. I naturlig forbindelse hertil ligger en stor dobbeltstue i forlængelse af en pejsestue og skaber rammerne for jeres leverum. Også her er de store vinduer en vigtig faktor i indretningen, som skaber en konstant forbindelse mellem inde- og udelivet. Etagen afsluttes med et værelse og et badeværelse, der, ligesom resten af villaen, fremtræder flot og indbydende med glasafskærmet bruseniche og nydeligt badeværelsesmøbel i blå-grå, som understreger den gennemførte røde tråd i indretningen. Den brede vinkeltrappe i køkken-alrummet leder op til 1. salen, som er indrettet med en åben repos, der giver et flot vue over køkkenet. Her er to indretningsvenlige værelser, et disponibelt rum og endnu et badeværelse med glasafskærmet bruseniche, der er indrettet i samme stil som både køkkenet og det første badeværelse, for et gennemført udtryk. I denne villa er der kræset for selv de mindste detaljer, og man har formået at forene moderne æstetik med klassisk charme. Denne villa skal opleves.

Vi befinder os på Mosehøjvej 5C, en rolig villavej, der placerer sig lige ved Ellemosens naturskønne områder, som sætter en idyllisk stemning i nabolaget. Her kan I nyde en uforstyrret hverdag, uden at gå på kompromis med byens goder, for bare 900 m. fra hoveddøren breder Ordrupvej sig med alt fra spisesteder og cafeer til dagligvarebutikker og specialforretninger, som sikrer jer en nem og bekvem tilværelse. I samme omfang ligger både skole og gymnasium, til stor glæde for børnefamilien. Det stemningsfyldte gadebillede udskiftes nemt med smukke og fredfyldte omgivelser i Bernstorff Slotshave, som bare ligger en smuttur herfra og imponerer med smukke rosenhaver, frodig beplantning og gamle, høje træer - en fantastisk oase midt i byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.