Greve Midtby Center 16, 2670 Greve

Din mulighed i Greve Midtby Center - skal opleves.

MULIGHEDSRIGT BUTIKSLOKALE I GREVE MIDTBY CENTER

Velkommen til Greve Midtby Center, hvor et stort og rummeligt butikslokale lige nu står til rådighed. Med base i centret, der er Greves helt store shoppingcentrum, er du sikret masser af daglige kunder - her kan du nyde byens livlige lokalbefolkning passere forbi fra din helt egen butik, hvad end dine forretningsdrømme måtte være.

Forretningslokalet består af et stort butiksareal, der for eksempel egner sig godt til detail. Det store, lyse rum åbner op for rigtig mange muligheder, og det er bare om at gribe dem. I den ene ende af det store lokale, hvor indgangen også holder til, finder du et ideelt baglokale, et disponibelt rum til lageropbevaring, bryggers, toilet samt et velholdt køkken med køleskab, håndvask og skabsplads. Herude er der god plads til at opstille bord og stole og snuppe en velfortjent frokostpause med kollegerne.

De lokale på den sjællandske sydkyst strømmer til for at gøre deres indkøb i Greve Midtby Center, der blandt andet byder på dagligvarebutikkerne Føtex og Netto, spisesteder og tøjbutikker - det bliver derfor svært selv at stå imod alle butikkens fristelser, når du befinder dig midt i centrum af alle godterne. I øvrigt bliver indkøbscentret årligt besøgt af 2,4 millioner gæster, hvilket selvsagt giver dig de bedste forudsætninger for at drive forretning.

Greve er en tryg og rolig kystby med et væld af børnefamilier, der kan prale af en fornuftig afstand til hovedstaden. Centret er placeret lige ved Greve Station, og du vil derfor befinde dig på Københavns Hovedbanegård efter en halv time med S-toget. Hvis du har bopæl i København eller omegn, er det derfor ingen sag at komme til og fra arbejde i Greve. Derudover har indkøbscentret en generelt meget central placering i Greve ved siden af både skoler, gymnasium, svømmehal og boligområder. Dette gør Greve Midtby Center til de lokales foretrukne indkøbsmulighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.