Bymidten 114, 3500 Værløse

Bliv nabo til Kvickly med over 500.000 besøgende om året....

Butik i midten af Værløse og med Kvickly som nabo.

Velkommen til Bymidten 114 i Værløse - og velkommen indenfor til en fremvisning i denne klassiske erhvervsejendom, som råder over 1326 lyse og veldisponerede kvadratmeter. Mulighederne er mange i dette spændende erhvervsmål, og den centrale beliggenhed er bare prikken over i'et.

Dette erhvervsmål er som skræddersyet til din special butik, og her er tilmed utrolig god synlighed fra gaden. De 1326 kvadratmeter er gode og regulære, og kan tilmed inddeles i flere mindre butikker.Butikken på alle de faciliteter, som er nyttige og nødvendige. Det gælder bl.a. det store butikslokale, der kan indrettes i mindre enheder ydermere er der toiletter og personalefaciliteter - såvel som lager med mulighed for afhentning og levering af varer.

Som adressen nok allerede har afsløret, ligger ejendommen helt centralt i Værløse - faktisk ligger den på byens hyggelige handelsstrøg, som samler indkøbsmuligheder, specialforretninger og flere dagligvarer. Samtidig ligger denne bygning helt ideelt ud til den store parkeringsplads, hvor kunder kan parkere, mens indkøbene klares. Den centrale placering sikrer, at beboere fra alle byens områder nemt og hurtigt kan nå herhen - og Værløse Station ligger tilmed kun 230 meter fra butikkens indgang.

Du finder ikke en bedre placering end her. Ring for aftale om besigtigelse allerede idag på tll. 3311 4020.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.