Huginsvej 2, 4100 Ringsted

400 kvm super flotte og meget velbeliggende kvadratmeter til din nye butik.

Stort erhvervslokale med lagerfaciliteter og super beliggenhed!

Så er det nu, du skal slå til, hvis du drømmer om at udleve erhvervsdrømmen i fantastiske lokaler og med en super beliggenhed!

Vi befinder os på Hugingsvej 2A i Ringsted, en god adresse i et industriområde, hvor dine kommende naboer består af alt fra bilforhandlere til møbelforretninger, der hver især tiltrækker en bred kundegruppe. Det er nemt at komme til adressen med bil og der er gode parkeringsmuligheder lige ude foran erhvervsmålet - nemt og bekvemt for personale, kunder og samarbejdspartnere.

De store facadevinduer giver et godt indblik i butikken og god synlighed for forbipasserende. Udstil gode tilbud eller de nyeste varer i vinduet, og se hvordan folk flokkes indenfor. Ved entré træder I ind i et stort, åbent og indbydende butikslokale, der egner sig til alt indenfor detail. Hvad end det er lækre og håndplukkede møbler fra Italien, eksklusivt interiør eller noget helt tredje, så er vil varerne tage sig godt ud i dette lokale. Her er både plads til hyldevarer, stativer, demoer og betalingsdisk. I separate lokaler finder I et godt lager og her ligger også toiletfaciliteter og et køkken, hvor personalet eventuelt kan nyde en velfortjent frokostpause på de travle dage.

Du får så mange muligheder i disse lokaler og beliggenheden er helt i top.
Kontakt os allerede i dag. Vi giver med glæde en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.